Shkolla “Skënderbeu”, Krujë.


Shkolla "Skënderbeu", Krujë. © Edrin Koleka, Art Kontakt

– Është shumë e drejtë qe u bë ky projekt sepse u preken tema nga më të ndryshmet. Për shkollën tonë është diçka shumë e re.

– Gjëra i sheh ndryshe kur je duke i fotografuar.

– Ishte një eksperiencë shumë e mirë për ne.

Pas përfundimit të projektit edhe pranë shkollës “Skënderbeu”, në Krujë na pret një finale përmbledhëse, ku të gjithë punimet dhe shkollat do të mblidhen në një aktivitet të këndshem për të përmbyllur këtë pjesë të projektit.

Themi këtë pjesë sepse projekti pas këtij aktiviteti do të shtrihet në shkolla të tjera nëpër qytete të ndryshme.

Mos harroni të shikoni në flickr fotot më të fundit dhe të na ndiqni e komentoni në faqen tonë në facebook.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s