Ekspozitë Arti – Shkolla Krijuese


Ditën e Enjte, datë 21 Prill, ora 11.00-13.00
Në Akademine e Arteve, (salla Lektorium) do të zhvillojmë aktivitetin përmbyllës të projektit.

Ju mirëpresim të gjithëve.
Eventi ne Fbook.


Programi i aktivitetit

1-Ekspozita me Fotot më të mira të kryera nga grupet e ndryshme të shkollave pjesmarese në projekt.

2-Projeksione të disa filmimeve në momentet e implementimit të projektit me graffite, montazhe në video, foto etj

3-Performancë muzikore me artistin Ilirian Pema i cili do te luaj muzikë tribale me instrument të vacantë të indigjenëve australianë, si dhe do të nderthuret vecantia e kësaj  muzike me grafitet e lashta.

4-Performancë ne pikturë e artistit Robert Aliaj Dragot, ku do te pikturojë së bashku me të rinjtë pjesmarrës në aktivitet.

5-Shpërndarje e çmimeve për fituesit në Graffit dhe Photovoice

Në fund do të ofrojme një kokteil për pjesëmarrësit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s